Broodje scrambled eggless

Broodje scrambled eggless

Door: Kenny van Dijk

00:10

€ 2,93 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Een broodje ei; wie is er niet gek op? Voor alle liefhebbers van plantaardige innovatie is er nu Simply Eggless! Met deze vloeibare ei-variant op basis van lupine maak je in een handomdraai een lekkere omelet of broodje roerei. Voeg een beetje truffel toe voor een extra speciaal ontbijtje.


Ingrediënten voor 8 personen

  • 640 ml plant-based ei
  • 20 gr truffeltapenade 10%
  • 200 gr doperwten e.f.
  • 10 gr kerriepuree
  • 10 gr truffelcarpaccio zom
  • 1040 gr broodje m zad-vlok
  • 100 gr sjalotten
  • 8 gr salad pea

Bereiding

  1. Snijd de sjalot in ringen.
  2. Verwarm een pan op middelhoog vuur en fruit de sjalot.
  3. Voeg de doperwten, het eimengsel, de kerrie en de tapenade toe.
  4. Gaar al roerend tot roerei.
  5. Snijd het broodje in 2 driehoeken.
  6. Garneer met de truffel carpaccio.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen