Bekijk het magazine
Served

Inloggen
Blog Recepten Magazines Evenementen Services Welbewust assortiment

Weekmenu: Frisse start

Weekmenu: Frisse start

Door: Ingeborg Prins

Geplaatst op: 17 januari 2022

Leestijd: 1 minuut

Van versgebakken vis, in zijn geheel gegaarde spitskool uit de oven tot een ouderwetse hutspot. We starten het jaar goed met winterse gerechten vol seizoensproducten!

zondag

00:40
Hutspot 2.0
Hutspot in een modern jasje. Niet in de vorm van een stamppot, maar met alle ingrediënten los op het bord!...
Hoofdgerechten

maandag

00:35
Frisse witlofsalade met braadworst
Deze frisse witlofsalade maakt van een portie friet met braadworst tóch nog een gezonde vitamine en mineralenbom. Smullen maar!
Hoofdgerechten Hollandse pot

dinsdag

00:30
Gebakken makreel met bospeen
Met dit recept geef je een vernieuwende twist aan gebakken vis met worteltjes. Van gekookte wortelslierten die voor pasta door...
Hoofdgerechten

woensdag

00:30
Gebakken rode poon met ratatouille
Met een zoete garnaalachtige smaak is de rode poon goed te combineren met rijstgerechten. Bak, gril, stoof of rook naar...
Hoofdgerechten

donderdag

02:00
Gegaarde spitskool met hangop
Een ovengerecht met de wauw-factor. Deze spitskool gaar je in zijn geheel in de oven, waarna je hem in punten...
Hoofdgerechten

vrijdag

01:00
Penne pasta op Catalaanse wijze
Van origine een pastagerecht met Catalaanse worst, maar deze vega versie doet absoluut niet onder qua smaak en kleur! De...
Hoofdgerechten

zaterdag

01:00
Roerbakschotel met gemarineerde kip
Deze Aziatische kooktechniek is inmiddels zo populair in Nederland dat je bijna zou vergeten waar het vandaan komt! Bak de...
Hoofdgerechten

Deel dit artikel

Wil je ons volgen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Over Served
  • Privacy disclaimer
  • Contact
Bidfood
Served.nl is onderdeel van Bidfood. Meer weten over Bidfood? Neem een kijkje op bidfood.nl