Een tonnato in een verrassend jasje. Deze keer is het niet kalfsvlees dat als basis dient voor dit gerecht, maar...
Zoals een klassiek 12-uurtje betaamt, bestaat ook deze Utrechtse versie uit een lunch proeverijtje. Met kervelsoep, broodjes met beroemde Vocking...
Een geweldige truc om de looks van een kippenpoot na te bootsen, is het gebruik van rijstpapiervellen. Wel de vellen,...
Nog voordat duurzaamheid en no waste een hot item waren, was het heel normaal om van kliekjes of leftovers iets...
Een restaurantwaardig gerecht met een restaurantwaardige opmaak! Met zeebaars en tomaat in steak tartaar marinade, gegrilde asperges en een Hollandaisesaus...
Waarom enkel als snack van de visboer serveren als het ook als complete maaltijd kan? Met veggie fries van pastinaak,...
Het bekende gerecht van eieren gegaard in tomatensaus, in een ander jasje! Deze keer garen we kabeljauw in een rijke...
Voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van het witte goud: een in de oven gebakken hartig mini-taartje met een...