Door: Kenny van Dijk
00:30
00:10
€ 19,72 p.p.
Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:
Dit vrolijke dessert is een zoete twist op de charcuterie-plank; een mix van gebrande nootjes, aardbeien, frambozen, popcorn en zoute pretzels in gesmolten chocolade. Verdeel alles mooi over een plank en garneer de ‘charcuterie’ met zoete atsina cress.
Ingrediënten voor 8 personen
- 150 gr pure en melkchocolade bloemen
- 400 gr Hollandse kleine aardbeien
- 80 gr atsine cress
- 125 gr Hollandse frambozen
- 180 gr melkchocolade
- 180 gr zoute pepsels
- 30 gr popcorn sweet&salty
- 66 gr oreo cookies
- 200 gr notenmelange ongezouten
Bereiding
- Brand de noten kort in de oven.
- Laat de noten goed afkoelen.
- Smelt de chocolade, haal de noten er door heen en leg ze op ]bakpapier.
- Doe dit ook met de aardbeien en de pepsels (als je nog kruimels van de koekjes of snoepjes over hebt, strooi deze over de warm chocolade heen).
- Verdeel alles mooi op een houten plank.
- Garneer de plank af met de atsine cress.