Bekijk het magazine
Served

Inloggen
Blog Recepten Magazines Evenementen Services Welbewust assortiment

Huisgemaakte eiersalade

Huisgemaakte eiersalade

Door: Martin Ambachtsheer

00:20

€ 0,58 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Natuurlijk kennen we allemaal de kant-en-klare variant, maar eerlijk is eerlijk: huisgemaakte eiersalade smaakt het allerlekkerst! En of je dit gerecht nou speciaal voor Pasen of juist voor een uitgebreide weekendlunch bereidt, de cliënten zullen er vast en zeker van smullen! 


Ingrediënten voor 8 personen

  • 8 stuks eieren
  • 200 ml mayonaise
  • 80 gram rode paprika
  • 50 gram uien
  • 10 gram bieslook
  • 40 ml mosterd
    Bestel bij Bidfood


    Bereiding

    1. Zet de eieren op in koud water.

    2. Breng deze aan de kook.

    3. Kook de eieren in 8 minuten hard.

    4. Snipper de ui en snijd de paprika in blokjes.

    5. Hak de bieslook grof.

    6. Spoel de eieren na 8 minuten koud en pel ze. 

    7. Snijd ze vervolgens in blokjes en meng met de ui, paprika en bieslook.

    8. Voeg ook mayonaise, mosterd, peper en zout toe.

    9. De eiersalade is klaar om te serveren! Heerlijk op een toast of beschuitje.

    Toevoegen aan weekmenu

    Weekmenu samenstellen

    Beoordeel dit artikel

    Deel dit artikel

    Gerelateerde artikelen

    3x Paaslunch
    3x Paaslunch

    Meer

    Wil je ons volgen?

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief
    • Over Served
    • Privacy disclaimer
    • Contact
    Bidfood
    Served.nl is onderdeel van Bidfood. Meer weten over Bidfood? Neem een kijkje op bidfood.nl