Kibbeling salade

Kibbeling salade

Door: Kenny van Dijk

00:10

€ 3 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Waarom enkel als snack van de visboer serveren als het ook als complete maaltijd kan? Met veggie fries van pastinaak, wortel én rode biet vul je deze plantaardige kibbeling salade gemakkelijk aan tot een volwaardig gerecht.


Ingrediënten voor 8 personen

  • 800 gr vegan kibbeling
  • 640 gr veggie fries
  • 40 gr mayonaise vegan
  • 40 ml burger relish
  • 0,5 st komkommer 40
  • 100 gr veldsla gewassen
  • 1 st sla klasse i
  • 80 gr uien rood middel

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Bak de veggie fries samen met de kibbeling op 13 minuten samen in de oven.
  3. Meng de relish met de mayo.
  4. Snijd de komkommer in plakken en de uien in ringen.
  5. Meng de veldsla, de kropsla, uienringen en komkommerschijfjes en leg de kibbeling hier bovenop.
  6. Serveer de fries on the side.
  7. Verdeel de helft van de mayo over de salade en de rest als dip in een tipje.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen