Saltimbocca met broccoli stamppot

Saltimbocca met broccoli stamppot

Door: Kenny van Dijk

00:20

€ 4,21 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Hollandse stamppot met een Mediterraanse twist. Deze saltimbocca van Jordy’s Keuken hoeft enkel opgewarmd te worden in een pan. Eenmaal warm komt de geur van het malse vlees, gebakken spek en verse salie vrij. Een hemelse combinatie met de romige stamppot van broccoli.


Ingrediënten voor 8 personen

  • 720 gr varkenshaas saltimbocca
  • 1000 gr farm mash
  • 800 gr broccoliroos 
  • 5 gr salie klein
  • 320 gr groentefond vol5
  • 100 gr cantharellen jaune

Bereiding

  1. Bak de salie en cantarellen in een beetje vetstof en blus af met de groentefond.
  2. Roer de puree warm.
  3. Kook de broccoli en stamp deze door de puree.
  4. Halveer de saltimbocca en verwarm in een pan.
  5. Serveer de stampot met de saltimbocca en de jus over het vlees heen.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen