Tropical Meringue

Tropical Meringue

Door: Kenny van Dijk

00:20

€ 3,54 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Deze meringue in glas ziet er vrolijk uit en smaakt als de zon. Bouw het dessert op met koekkruimel, opgeklopte parfait, mango-passievrucht coulis, passiefruitpitjes en gebroken meringues. Garneer af met pitahaya, meringue en passievrucht.


Ingrediënten voor 10 personen

  • 1000 ml parfait
  • 250 gr meringues 
  • 500 gr mango- en passiefruitcoulis
  • 1 st pitahaya
  • 250 gr passiefruit
  • 160 gr nizza kokoskoekjes

Bereiding

  1. Klop de parfait stevig op.
  2. Meng door de helft van de parfait een beetje mango- en passiefruitcoulis (gele mousse)
  3. Breek de koekjes en een aantal meringues
  4. Bouw een dessert op in het glas door eerst wat koek kruimel onder in te leggen
  5. Maak daarop een laag van de "parfait".
  6. Vervolgens maak je een laag van coulis met passievruchtpitjes. 
  7. Maak daarna een laag met degele mousse en wat gebroken meringues.
  8. Herhaal de lagen.
  9. Garneer met de pitahaya, passievrucht, kokoskoekjes en meringues.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel