Bekijk het magazine
Served

Inloggen
Blog Recepten Magazines Evenementen Services Welbewust assortiment

Champignonragout met amandelen

Champignonragout met amandelen

Door: Martin Ambachtsheer

00:05

00:50

€ 4,92 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Romige champignonragout, snijboontjes en aardappeltjes. Voeg daar amandelschaafsel aan toe en het gerecht is compleet. Amandelschaafsel is dankzij het gebrek aan het bruine vliesje, milder en zoeter van smaak dan bruine amandelen.


Ingrediënten voor 8 personen

  • 1200 gram champignonragout
  • 1600 gram snijbonen
  • 1600 gram Provençaalse aardappelen 
  • 80 gram amandelschaafsel
  • 5 gram peterselie
Bestel bij Bidfood

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 125 graden.

2. Prik een gaatje in de verpakking en laat dit gerecht in ongeveer 50 minuten op temperatuur komen.

3. Verdeel de inhoud over de borden en garneer af met wat peterselie en het amandelschaafsel.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Weekmenu: Koken met noten
Weekmenu: Koken met noten

Meer

Wil je ons volgen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Over Served
  • Privacy disclaimer
  • Contact
Bidfood
Served.nl is onderdeel van Bidfood. Meer weten over Bidfood? Neem een kijkje op bidfood.nl