Bekijk het magazine
Served

Inloggen
Blog Recepten Magazines Evenementen Services Welbewust assortiment

Blog

Alle posts

Vrolijke smaakmakers
Uitgelicht
Vrolijke smaakmakers

Met steenvruchten geef je een zomerzoete twist aan jouw gerechten. Maar er is méér om vrolijk van te worden; van...

Uit het blad
De juiste voorbereiding op een zomerse BBQ
Uitgelicht
De juiste voorbereiding op een zomerse BBQ

De bbq is méér dan lekker eten. Het is vooral een sfeervol gebeuren, waarbij bewoners, medewerkers en familieleden samen genieten...

Uit het blad Keukenpraat
Blij van de BBQ
Uitgelicht
Blij van de BBQ

Tijdens de zomer steken veel zorginstellingen de bbq aan. Want de bbq is beleving en het summum van genieten. Houtskoolspecialist...

Uit het blad
De nieuwe smaak van zorg
De nieuwe smaak van zorg

Veel ziekenhuizen willen hun assortiment gezonder en duurzamer maken met producten die goed zijn voor mens en milieu. Maar hoe...

Uit het blad
Meer partner dan leverancier
Meer partner dan leverancier

De Frankelandgroep en Bidfood werken al 35 jaar met elkaar samen. De laatste jaren ligt de nadruk meer dan ooit...

Uit het blad
Samen naar de Costa
Samen naar de Costa

Voor (oudere) zorgcliënten is een vakantie in het buitenland meestal een brug te ver. Maar niet als het aan ‘Zorg...

Uit het blad
De zee op je bord
De zee op je bord

Bij Adri en Zoon uit Yerseke draait alles om liefde voor de zee en het leveren van superieure kwaliteit. Er...

Uit het blad
Van friet naar biet
Van friet naar biet

Het was hoog tijd voor een gezondere kantine, vond werk-leerbedrijf Stroomopwaarts. Maar hoe krijg je al die snackliefhebbers mee? Niet...

Uit het blad

Wil je ons volgen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Over Served
  • Privacy disclaimer
  • Contact
Bidfood
Served.nl is onderdeel van Bidfood. Meer weten over Bidfood? Neem een kijkje op bidfood.nl