Recepten

Uitgelicht
Mezzelune vitello

Een tonnato in een verrassend jasje. Deze keer is het niet kalfsvlees dat als basis dient voor dit gerecht, maar...

Uitgelicht
Broccoli 'kluif'

Een geweldige truc om de looks van een kippenpoot na te bootsen, is het gebruik van rijstpapiervellen. Wel de vellen,...

Zeebaars met steak tartaar marinade

Een restaurantwaardig gerecht met een restaurantwaardige opmaak! Met zeebaars en tomaat in steak tartaar marinade, gegrilde asperges en een Hollandaisesaus...

Kibbeling salade

Waarom enkel als snack van de visboer serveren als het ook als complete maaltijd kan? Met veggie fries van pastinaak,...

Kabeljauw shakshuka

Het bekende gerecht van eieren gegaard in tomatensaus, in een ander jasje! Deze keer garen we kabeljauw in een rijke...

Asperge noedels

Naast de traditionele bereiding met ham en ei, smaken asperges van Hollandse grond ook verrassend goed in Aziatische gerechten. Combineer...

Asperge de nieuwe klassieker

Dit gerecht zet de klassieke bereiding van asperges op zijn kop. De traditionele witte asperges met een gepocheerd eitje en...

Groene asperge ravioli

Asperges op z’n Italiaans! Met een basis van ravioli gevuld met groene asperge en zongedroogde tomaat, beukenzwam paddenstoelen en een...