Een tonnato in een verrassend jasje. Deze keer is het niet kalfsvlees dat als basis dient voor dit gerecht, maar...
Een geweldige truc om de looks van een kippenpoot na te bootsen, is het gebruik van rijstpapiervellen. Wel de vellen,...
Een restaurantwaardig gerecht met een restaurantwaardige opmaak! Met zeebaars en tomaat in steak tartaar marinade, gegrilde asperges en een Hollandaisesaus...
Waarom enkel als snack van de visboer serveren als het ook als complete maaltijd kan? Met veggie fries van pastinaak,...
Het bekende gerecht van eieren gegaard in tomatensaus, in een ander jasje! Deze keer garen we kabeljauw in een rijke...
Naast de traditionele bereiding met ham en ei, smaken asperges van Hollandse grond ook verrassend goed in Aziatische gerechten. Combineer...
Dit gerecht zet de klassieke bereiding van asperges op zijn kop. De traditionele witte asperges met een gepocheerd eitje en...
Asperges op z’n Italiaans! Met een basis van ravioli gevuld met groene asperge en zongedroogde tomaat, beukenzwam paddenstoelen en een...